Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Lashelm met carbon print met vizier van 93 x 42mm

Productcode: 62603W
Beschikbaarheid: 1

40,00 €

- +

Deze lashelm is geschikt voor vrijwel elke toepassing en zorgt ervoor dat u altijd uw handen vrij heeft.

De verduistering, d.w.z. de mate van verduistering, is instelbaar van DIN 9 tot 13.

Dit is vooral belangrijk omdat de verschillende lasprocessen verschillende helderheidsniveaus hebben. Naast deze vijf beschermingsniveaus biedt de helm ook een slijpstand. Dit heeft als voordeel dat de helm niet meer verwijderd hoeft te worden bij het wegwerken van een lasnaad en het vizier niet meer donker wordt wanneer dit niveau wordt ingesteld.

Dankzij de gevoeligheidsregeling weet de lashelm de gevoeligheid van de sensoren aan te passen aan het licht van de omgeving. Flikkerend licht of extreem zonlicht hebben geen invloed meer op de fotocellen van de helm.

De helm heeft ook een vertragingsinstelling. Dit is nodig om je ogen niet te verblinden met een onmiddellijke oplichting. Deze vertragingsfunctie maakt een tijdvertraging mogelijk bij het overschakelen van donker naar licht.

De stroomvoorziening voor uw lashelm wordt gegarandeerd door de hoogwaardige zonnecellen en eenvoudig te verwisselen AAA-batterijen. De batterij kan ZONDER gereedschap in minder dan een minuut worden vervangen.

Onze design lashelm heeft een gezichtsveld van 93 x 42 mm en werkt op zonne-energie en werkt op batterijen. De lashelm kan worden gebruikt voor de meest voorkomende lasprocessen (o.a. TIG, MIG/MAG, CO2, elektrodelassen, plasmalassen, plasmasnijden, etc.), maar is niet geschikt voor laser- en autogeenlassen.

Het heeft ook een groot filter dat direct en gemakkelijk kan worden vervangen door filters van andere merken die op de markt verkrijgbaar zijn. Het LCD-paneel biedt een helder zicht en permanente UV-bescherming. Hoewel de helm zeer licht is en slechts 500 gram weegt, is hij toch extreem stabiel en duurzaam, omdat het plastic (PP, vlamvertragend) bestand is tegen hoge thermische en mechanische belasting.

Dankzij het zeer goed gevoerde hoofdgedeelte is lang werken geen probleem meer omdat je de helm nauwelijks op je hoofd voelt. De binnenhelm kan in maat worden versteld en is dus individueel aanpasbaar.

De carbon print maakt ook dat deze helm er goed uitziet.

Eigenschappen :
Afmetingen : venster: 93 x 42 mm
Filtergrootte : 110 * 90 * 9 mm
Venstergrootte (binnen) : 97 x 50 x 0,7 mm
Venstergrootte (buiten) : 118 x 90 x 1,0 mm
Aanpassing hoofdband (diepte): ca. 90-120 mm
Hoofdbandverstelling (breedte): ca.140x170-220 mm
Materiaal : PP (vlamvertragend)
Draagcomfort dankzij padding
 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen