Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/OutOfStock

Plastic kunststof herstelset op gas

Productcode: 0021
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

99,00 €

Iedereen zou willen dat ze af en toe eens kunststof zouden kunnen herstellen : van een barst in een bumper tot een montageoortje van een licht dat afkraakte. Maar de meeste mensen hebben daarvoor niet de nodig apparatuur in huis.

Daarom worden heel veel dingen weggegooid terwijl ze eigenlijk snel en makkelijk te herstellen zijn. In principe zijn alle thermoplasten te herstellen door ze te verwarmen, ze in de juiste vorm te gieten en er eventueel wat extra materiaal aan toe te voegen.

Of het nu gaan om polystyreen (PS), Poly propyleen (PP), Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS) of Poly Etyleen (PE) : met deze set kan je alle thermoplasten op een veilige en makkelijke manier herstellen.

De set bevat :
- het verwarmingstoestel met twee verschillende koppen.
- vier soorten toevoegmiddel (PS PE PP ABS)
- een pakketje met inox netjes om in het plastic te smelten en op die manier de herstellingen de nodige stevigheid te geven.
- een messing borsteltje
- een schroevendraaier (om het kleine en het grote kopje te wisselen
- een metalen staafje om het plastic wat in zijn juiste vorm te duwen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen