Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

3/4 momentsleutel 120 tot 700 Nm

Productcode: 100496
Beschikbaarheid: 1

280,00 €

- +

Dit product wordt gebruikt voor werkzaamheden aan auto's, zoals het aandraaien van wielmoeren, asmoeren, cilinderkopbouten etc.

De precieze instelling van het meetbereik tussen 70-350 Nm kan u eenvoudig aflezen op de vuilafstotende schaalverdelin waardoor u schroefverbindingen gecontroleerd kan vast- of losdraaien.

U zult merken dat deze momentsleutel zeer eenvoudig in gebruik is en dat de ergonomische handgreep zeer goed en veilig in de hand ligt, ook bij langdurig werken .

Het koppelontgrendelingssignaal is duidelijk hoorbaar en voelbaar en met een vrijgavenauwkeurigheid van +/- 4%, volgens DIN en ISO-norm 6789. Daardoor is een hoge nauwkeurigheid en precisie gegarandeerd.

De momentsleutel wordt veilig vergrendeld met behulp van de vergrendelingskap aan het uiteinde van de handgreep.

 
Hij wordt geleverd in een praktische en stevige kunststof koffer die u altijd overal mee naartoe kunt nemen en die zorgt voor een veilige en schone opslag van de momentsleutel.
 
Of u deze veelzijdige momentsleutel nu in de werkplaats, in de industrie of in de hobby gebruikt, u zult er veel plezier aan beleven.

 

 

Technische gegevens :

Aandrijving : 3/4
Koppel min. : 140 nm
Koppel max. : 700 nm
Artikelgewicht 6,12 kg
Levering bevat een momentsleutel met stevige, praktische kunststof koffer en gebruiksaanwijzing
Kleur zilver, zwart
Maat aanhaalmoment 140-700 Nm, 3/4 inch aandrijving
Materiaal staal, kunststof
Lengte 1090 mm

Afmetingen verpakking : 1.300 x 130 x 100 mm

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen