Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Auto accu lader 12V / 24V acculader

Productcode: 30568W
Beschikbaarheid: 1

119,00 €

- +

De volautomatische acculader met praktische handgreep is snel klaar voor gebruik en geschikt voor het opladen van lood-zuur accu's en gel accu's van 12 V of 24 V.

De krachtige oplader garandeert veilig en snel opladen; Het bevat een ampèremeter, laadindicator, polariteitscontrole-indicator en laadsnelheidschakelaar, die in één oogopslag uitgebreide informatie geven over alle processen door middel van LED's.

De laadelektronica beperkt de laadspanning. Overladen van de aangesloten batterij is onmogelijk, het laadproces hoeft niet te worden gecontroleerd. De oplaadtijd voor 12 V-batterijen kan met dit apparaat worden ingesteld tussen 12 V snel en 12 V langzaam.

De acculader heeft de afmetingen: 300x230x190 mm en weegt 7,5 kg.

De meegeleverde kabel met Schuko-stekker heeft een lengte van 140 cm.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen