http://schema.org/OutOfStock

Buisperstang, Perstang, TH, Contour, Persbekken, 16 tot 32 mm, Buis, Krimptangen, Perstangen voor Aluminium, PEX-buis, Composiet

Productcode: PerstangKrimptang
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Prijs: 120,00 €

Pijpperstang krimptang TH contour perbekken 16 tot 32 mm pijp krimptang krimptang voor aluminium PEX buis composietbuis

 

Beschrijving :

 

Deze toolset voor het krimpen van buizen bevat de onderdelen die door professionals voor commercieel gebruik en doe-het-zelvers voor buisverbindingsprojecten nodig zijn. De felsmachine produceert waterdichte en veilige verbindingen voor alle soorten buisverbindingsprojecten en is compatibel met kunststof-, koperen en roestvrijstalen buizen.

De duurzame en robuuste krimptangen beschikken over een 360 graden draaibare kop en telescopische armen voor een hoge krimpkracht en compacte pasvorm op kleinere ruimte, indien nodig is.

De tang werkt veilig wanneer de inzetstukken zijn gebruikt, waardoor de roterende kop tijdens het gebruik van de tang wordt vergrendeld.

Deze set bevat bovendien zes torsieveren en een buisschaar en een standaard Pex-kalibrator voor het meten en snijden van voegen.

Inhoud van de levering:

1 x drukklem.

1 x schaar.

1 x kalibrator.

6 x veren.

3 x inzetstukken.

1 x opbergkoffer.

 

  • De perstang beschikt over een telescopische arm voor een hoge hefboomkracht en een instelbaarheid voor werkzaamheden uit de dichtstbijzijnde dichtheid. Het inzetstuk van de tang (16 mm, 20 mm, 26 mm) klikt vast en beschikt over beveiligingsaansluitingen voor veilig en nauwkeurig krimpen. De kop van de krimptang draait volledig 360 graden.

 

  • Duurzaam en veilig: deze set is ontworpen voor veilig krimpen met hoge sterkte, omdat de vergrendelingsinzetstukken en de roterende kop een buitengewone prestatie onder druk bieden. De roterende kop klikt vast terwijl de krimptang wordt gebruikt. Alle componenten zijn gemaakt van duurzame en duurzame materialen.

 

  • Deze set is geschikt voor professionele en doe-het-zelvers. Met de krimptang worden onoplosbare buisverbindingen door middel van buis en fitting gemaakt. Met deze handkrimptang kun je verschillende pijpsystemen krimpen. Daarnaast bieden de intrekbare hefboomarmen een optimale krachtoverbrenging.

 

  • Vergelijk deze set met andere die geen torsieveren bevatten. Deze set bevat zes torsieveren, een pijpschaar en het standaard Pex-kalibratiegereedschap.

 

  • De hele set wordt in de meegeleverde, slagvaste bewaarkoffer bewaard, waarin alle gereedschapscomponenten veilig worden bewaard en georganiseerd. De compacte behuizing kan gemakkelijk worden gestapeld, opgeslagen en vervoerd.
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER