http://schema.org/InStock
Productcode: W61909
Beschikbaarheid: 1

Prijs: 249,00 €

- +

Banden verwisselen is met dit apparaat voor iedereen weggelegd. Leg één maal nieuwe banden en je apparaat is afgeschreven.

Met het banden demonteer apparaat haalt u eenvoudig de band van de velg. Het banden demonteer apparaat werkt volledig handmatig en vanaf nu is het banden verwisselen eenvoudig zelf te doen! Ideaal voor de doe-het-zelver. Passend voor autobanden van 10" tot 13" en motorfiets banden tot 21" (motorbanden) te monteren of te verwijderen. De machine is bijzonder geschikt voor de wielen van quads, zitgrasmaaiers, kruiwagens, brom- en snorfietsen monteren.

Hoe werkt een banden demonteer apparaat?

Eerst haalt men door middel van de drukstang aan de onderkant de band los van de velg. Dit doet men helemaal rondom aan beide kanten. De drukstang is verstelbaar in hoogte door een borgpen. Vervolgens is hierna de velg vast te zetten op drie haken aan de bovenkant van het apparaat. Nadat de velg stevig is vastgedraaid kunt u met het bandenijzer eenvoudig onder de band komen. Met behulp van de centrale stang en het bandenijzer wipt u, door het hefboom effect, de band rondom over de velg. Dit doet u aan beiden kanten en de band is van de velg.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.