Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/OutOfStock

Pneumatisch remontluchtingssysteem met vulfles van 1 liter

Productcode: 210530
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

55,00 €

Onze pneumatische remontluchtingsset wordt gebruikt voor het eenvoudig en snel ontluchten en vullen van remsystemen van motorvoertuigen.

Hij kan gebruikt worden op de meeste voertuigen met standaard- en ABS-remsystemen en kan hydraulische remmen en koppelingen ontluchten van auto's, motorfietsen, ATV's, vrachtwagens, enz. Deze remontluchtingspomp kan de oude vloeistof stabiel en goed opvangen zonder te spatten. De meegeleverde hervulfles kan aan het reservoir worden bevestigd, waardoor wordt voorkomen dat de vloeistof onder de minimumlimiet komt en er lucht in het systeem komt.

De set is gemaakt van duurzaam, corrosiebestendig kunststof en is uiterst eenvoudig te reinigen. Bovendien is het remsysteem gebruiksvriendelijk en kan het door één persoon worden ontlucht, waardoor de set perfect is voor particuliere gebruikers. De levering bevat een remontluchtingspomp, een siliconen slang en een fles voor automatisch bijvullen van 1 liter. Het opvangreservoir is 3.5 liter.

Technische informatie :

Inhoud: 3,5 L
Inhoud hervulfles: 1 L
Werkdruk: 40 - 170 psi (2.75 bar tot 11,5 bar)


Levering bevat:

1 x remvloeistofontluchtingspomp
1 x siliconen slang met universele adapter
1 x fles voor automatisch bijvullen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen